Hopp til innholdet
Direkte levering og gratis frakt - Sikker betaling - Produktgaranti
Direkte levering og gratis frakt - Sikker betaling - Produktgaranti

Hvilken Microsoft Office-pakke bør jeg velge?

Det kan være ganske forvirrende å velge mellom de forskjellige Microsoft Office-pakkene. Derfor har vi her i softwareeksperten.com utarbeidet en guide i forhold til hvordan du best kan møte dine – eller din bedrifts – spesifikke behov. Følg med nedenfor for å finne den perfekte versjonen for deg.

Office 2021 er Microsofts siste oppgradering av deres kjente arbeidsprogrammer. Når man sammenligner denne oppgraderingen med alle tidligere oppgraderinger, er det store forbedringer og nye funksjoner. I tillegg til å tilby et nytt og moderne grensesnitt og et helt nytt design, vil du også kunne bruke mange nye funksjoner slik at effektiviteten din maksimeres.

Avhengig av hvilken pakke du velger, vil du kunne opprette og dele dokumenter med andre brukere, legge inn kommentarer i dokumentene og multitaske på forskjellige måter og bruke alle de klassiske programmene, inkludert Word, Excel, PowerPoint osv. Vi tilbyr alle forskjellige pakker for både Mac og PC.

Nettbutikken vår er ofte det beste og billigste valget du kan ta. Vi gjør det mulig å kjøpe mange av de forskjellige originalproduktene til en konkurransedyktig pris – du kan faktisk spare opptil 70 % på flere av pakkene.

Det finnes mange forskjellige Office-pakker, som hver dekker de ulike behovene du måtte ha. Noen pakker er tilrettelagt for privat bruk, og andre er tilrettelagt for profesjonell bruk, for eksempel på kontoret eller universitetet. La oss ta en titt på de forskjellige tilgjengelige alternativene. Generelt sett er det to forskjellige typer pakker - Office 365 på den ene siden, og Office 2016, Office 2019 og Office 2019 på den andre. 


Forskjellen mellom Microsoft Office 365 og Microsoft Office 2016/2019/2021

Den primære forskjellen mellom Office 365 og Office 2016/2019/2021 er betalingsmåten for produktet. Velger du Microsoft 365 må du betale en månedlig avgift for å få tilgang til alle programmene, som Word, PowerPoint, Excel, Outlook osv. Kjøper du Office 2021 betaler du bare én gang, deretter har du ubegrenset tilgang til hele Office-pakken via Microsoft-kontoen din.

Programmene er helt like i Office 2021 og Office 365, men de litt eldre kjøpspakkene som Office 2016 og 2019 mangler noen få funksjoner og har en litt annen design. Office 2021 vil imidlertid også være utdatert på et tidspunkt, mens Office 365 alltid oppdateres når nye versjoner slippes. Office 365 vil alltid tilby nye oppdateringer og funksjoner. I tillegg gjør Microsoft 365 det også mulig å installere alle de forskjellige programmene på flere enheter, noe som foreløpig ikke er mulig med Office 2016/2019/2021. 

Microsoft Office 2021

Microsoft Office 2021 Home & Student

Office 2021 Home & Student er spesielt utviklet for familier og studenter som trenger alle de grunnleggende funksjonene i Office-pakken, inkludert Word, Excel, OneNote og PowerPoint for både Windows 11, Windows 10 og macOS. Denne versjonen er ikke egnet for profesjonell bruk og bør kun brukes hjemme eller på skolen. Vær oppmerksom på at du må velge pakken basert på hvilket operativsystem du har.

Microsoft Office 2021 Home & Business 

Office 2021 Home & Business er en svært essensiell versjon, som er best egnet for familier og små bedrifter som trenger alle de klassiske Office-programmene i tillegg til Outlook-postkassen. Denne versjonen er derfor både for privat og profesjonell bruk, og inkluderer Word, PowerPoint, Excel, OneNote og Outlook for Windows 11, Windows 10 og macOS. Vær oppmerksom på at du må velge pakken basert på hvilket operativsystem du har.

Microsoft Office 2021 Professional Plus 

Office 2021 Professional Plus er laget for å effektivisere arbeidet ditt, og passer spesielt godt for bedrifter og bedrifter. Denne pakken inneholder Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Teams og Access. Denne pakken anbefales kun hvis du trenger å optimalisere arbeidsflyten. Vær oppmerksom på at du må velge pakken basert på hvilket operativsystem du har.

Forskjellen mellom Office 2019 og Office 2021

Det er ikke mye forskjell på Office 2021 og Office 2019. En av de primære forskjellene er at Office 2021 har Teams og OneNote, noe Office 2019 ikke har. I tillegg vil kundestøtte for Office 2019 avsluttes i 2025 (oktober), mens kundestøtte for Office 2021 avsluttes i 2026 (oktober). I tillegg er det meste likt; samme språk, filformater og operativsystemer tilbys for begge versjoner. 

Det skal imidlertid nevnes at det er noen nye funksjoner i Office 2021. I Microsoft Word er det nå tekstfullføring, som øker ens skrivehastigheter ved å tilby forslag basert på de første bokstavene i ordet. I Excel er dynamiske matrisevariabler inkludert i Excel-makroer (VBA), som lar deg motta en rekke forskjellige verdier via en enkelt formel. I PowerPoint er «Record Slideshow»-funksjonen forbedret slik at du kan lage et opptak av PowerPointen som inneholder lysbildetiming, effekter og bevegelser. Outlook tilbyr nå automatisk oversettelse av ens e-post til 70 forskjellige språk. Til slutt har de fleste programmene blitt redesignet for å se mer moderne ut.

Forskjellen mellom Office 2016 og Office 2019

Det er en rekke viktige forskjeller mellom Office 2016 og Office 2019 i de ulike programmene. I Microsoft Word er en vesentlig forskjell at det er blitt lettere å «skrive» via talefunksjonen i tekst-til-tale-funksjonen. I tillegg er håndskriftfunksjonen forbedret; hvis du bare lager en form via håndskrift, vil Word automatisk utforme en passende graf eller diagram. Deretter kan du også bruke @-funksjonen – akkurat som på Facebook og Instagram kan du nå tagge hverandre via @ (snabel-a).

I PowerPoint har 2019-versjonen lagt til en Morph-funksjon som lar deg lage forbedrede, jevne overganger mellom forskjellige lysbilder. I tillegg er også Zoom-funksjonen lagt til, som gjør ens presentasjon mer dynamisk og levende. En annen stor oppgradering er at du nå kan legge til og redigere vektorgrafikk. @-funksjonen er også implementert i PowerPoint. 

Office 2019-versjonen av Excel lar deg bruke ulike nye eller forbedrede funksjoner, som MAXIFS, TEXTJOIN, CONCAT og SWITCH. I tillegg er det lagt til helt nye grafer og diagrammer. En annen forskjell mellom Office 2016 og 2019 er at i Office 2019 kan du bruke og redigere SVG-bilder og 3D-modeller. 

Det er også andre, mindre forskjeller, men vi har valgt å utelate dem her. 

 

Officepakke: Din Nøkkel til Effektiv Produktivitet og Kommunikasjon

 En officepakke er et uunnværlig verktøy for både enkeltpersoner og bedrifter når det gjelder å håndtere produktivitet, dokumentbehandling og kommunikasjon. Den gir brukere muligheten til å opprette, redigere, organisere og dele dokumenter, regneark, presentasjoner og e-post på en effektiv måte. Officepakkene tilbyr et bredt utvalg av applikasjoner og tjenester som dekker ulike aspekter av arbeidslivet og er avgjørende for å oppnå suksess i den moderne digitale verden. I denne artikkelen skal vi utforske hva en officepakke innebærer, de viktigste komponentene og hvordan den kan være uvurderlig for personlig og profesjonell bruk.

 

Hva er en Officepakke?

En officepakke, også kjent som kontorsuite, er en samling av dataprogrammer som er utviklet for å hjelpe brukere med produktivitetsoppgaver. Disse programmene inkluderer vanligvis følgende komponenter:

 

 1. Tekstbehandling: Et tekstbehandlingsprogram lar brukere opprette, redigere og formatere tekstbaserte dokumenter som brev, rapporter, essays og mer. Det gir også muligheten til å legge til bilder, tabeller og grafer i dokumentene.

 

 1. Regneark: Regnearkprogramvare lar brukere lage og manipulere regneark for å organisere data, utføre beregninger og opprette diagrammer. Dette er nyttig for alt fra budsjetter til dataanalyse.

 

 1. Presentasjonsverktøy: Presentasjonsprogramvare gir brukere muligheten til å lage visuelt imponerende presentasjoner med tekst, bilder, grafikk og overgangseffekter. Dette er viktig for rapportering, salgspresentasjoner og undervisning.

 

 1. E-postklient: En e-postklient lar brukere sende, motta og administrere e-postmeldinger. Den inkluderer ofte kalenderfunksjonalitet for planlegging av avtaler og oppgaver.

 

 1. Databasehåndtering: Databaseprogramvare gir brukere muligheten til å lage og administrere databaser for lagring, organisering og søk etter data. Dette er viktig for lagerstyring, kundehåndtering og mer.

 

 1. Kalender og Planlegging: Kalenderprogramvare hjelper brukere med å holde styr på viktige hendelser, møter og avtaler. Den integreres ofte med e-post og oppgavebehandling.

 

De Viktigste Fordelene med en Officepakke

 

 1. Forbedret Produktivitet: Officepakkene gir deg kraftige verktøy som gjør det enkelt å opprette og redigere dokumenter, regneark og presentasjoner. Dette øker produktiviteten ved å automatisere oppgaver og gi verktøy for raskere arbeid.

 

 1. Effektiv Dokumentbehandling: Tekstbehandling og regnearkprogramvare gir deg muligheten til å organisere og lagre dokumenter på en systematisk måte. Dette forenkler dokumentbehandling og gjør det enklere å finne og dele viktige filer.

 

 1. Profesjonell Kommunikasjon: E-postklienter i officepakkene hjelper deg med å opprettholde profesjonell kommunikasjon ved å sende og motta e-poster med en rekke funksjoner som vedlegg, kalenderintegrasjon og filtrering av søppelpost.

 

 1. Dataanalyse og Rapportering: Regnearkprogramvare gir deg muligheten til å analysere data, opprette grafer og rapporter. Dette er avgjørende for beslutningstaking og presentasjon av informasjon.

 

 1. Organisert Arbeidsflyt: Kalender- og oppgavebehandlingsverktøy holder deg organisert ved å hjelpe deg med å planlegge møter, avtaler og oppgaver. Dette forhindrer dobbeltbooking og sikrer at du er på rett sted til rett tid.

 

 1. Sikkerhet og Deling: Officepakkene gir ofte sikkerhetsfunksjoner som passordbeskyttelse og filkryptering. De gir også enkel deling av dokumenter og samarbeidsmuligheter.

 

 

Hvordan Skaffe en Officepakke

Du kan få tilgang til en officepakke på flere måter:

 1. Kjøp en Lisens: Du kan kjøpe en lisens for en officepakke fra leverandører som Microsoft, Google (G Suite), eller andre programvarefirmaer. Dette gir deg en varig lisens for programvaren.

 

 1. Abonnementstjeneste: Mange officepakker tilbyr nå abonnementstjenester der du betaler en månedlig eller årlig avgift for tilgang til programvaren. Dette inkluderer ofte oppdateringer og skybaserte tjenester.

 

 1. Gratis Alternativer: Det er også gratis alternativer tilgjengelige, som LibreOffice og Google Docs. Disse gir deg grunnleggende funksjonalitet uten kostnad.

 

 

En officepakke er en uunnværlig ressurs for effektiv produktivitet og kommunikasjon i dagens digitale verden. Enten du er en profesjonell som trenger å lage rapporter og presentasjoner, en student som trenger å organisere notater og oppgaver, eller en bedriftseier som trenger å administrere kommunikasjon og data, vil en officepakke hjelpe deg med å oppnå dine mål. Velg den officepakken som passer best for dine behov og kom i gang med å dra nytte av de kraftige verktøyene den tilbyr.

 

Kjøp Office: Skaff Produktivitet og Effektivitet til Din Arbeidsflyt

Microsoft Office er en omfattende produktivitetssuite som inneholder en rekke kraftige applikasjoner og verktøy som er essensielle for arbeid og organisasjon. Enten du er en student som trenger å lage skolearbeid, en profesjonell som håndterer dokumenter og e-post, eller en bedriftseier som trenger å administrere prosjekter og kommunikasjon, er Microsoft Office en uunnværlig ressurs. I denne artikkelen skal vi utforske hvorfor du bør vurdere å kjøpe Microsoft Office, hvordan du kan skaffe det, og hvordan det kan forbedre din arbeidsflyt og produktivitet.

 

Hvorfor Kjøpe Microsoft Office?

Microsoft Office inkluderer en rekke kraftige applikasjoner som Word (tekstbehandling), Excel (regneark), PowerPoint (presentasjoner), Outlook (e-post og kalender), og mye mer. Disse verktøyene dekker et bredt spekter av behov for produktivitet.

 

Hvordan Kjøpe Microsoft Office

Kjøp Microsoft Office gir deg tilgang til en kraftig produktivitetssuite som er avgjørende for dagens digitale arbeidsmiljø. Uansett om du bruker det til personlig bruk, profesjonelle oppgaver eller forretningsformål, vil Microsoft Office hjelpe deg med å oppnå dine mål for effektivitet og organisasjon. Utforsk de mange mulighetene som Office gir, og forbedre din arbeidsflyt og produktivitet i dag.

 

{"one"=>"", "other"=>""}